Webhotel, VPS, dedikerede servere, domæner, SSL - vi har det, du skal bruge

Vores hosting løsninger dækker alle de behov, som en moderne virksomhed har i forhold til opsætning og vedligeholdelse af en hjemmeside eller webshop.

Stensikker hosting

Har du et website, der kører for langsomt? Har du brug for absolut stabil drift? Vi sørger for at give dig den bedste behandling og hurtigste service.

Har du brug for en løsning, der er unik for din virksomhed, vil vi også gerne høre fra dig.

Bliv ringet opSkriv til os

Vi leverer hosting til bl.a.:

Vores hosting sørger for, at en lang række websites, e-handelsløsninger og webshops performer dag ud og dag ind.

"Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med redWEB. Inden vi valgte redWEB som leverandør til vores nye hjemmeside, havde vi en lang proces med fem forskellige webhuse, der kom med deres bud på en løsning."

Michael Møller, Webansvarlig hos Palby

Lynhurtig hosting du kan stole på

Vores hosting er baseret på hurtig hardware og solid stabilitet.

Det er afgørende for os, at du kan stole på, at din hosting kører uden problemer, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har brug for det.

Der er desuden ingen begrænsninger på trafik i vores hosting løsninger - inden for rimelighedens grænser. Da vi fokuserer på ikke at overfylde vores servere med tusindvis af kunder per enhed, kan vi sikre højere stabilitet og færre udfald i den daglige drift.

Uanset om du ønsker at hoste en hjemmeside til en mindre virksomhed, en personlig blog, et forum, eller en større webshop, kan du altid finde en løsning hos os.

Vi benytter den nyeste hardware, så der ikke behøves at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver dig en hjælpende hånd

Brugeroplevelsen er i højsædet på vores hosting løsninger.

Vi tilbyder hosting af alle PHP-baserede CMSer med en indbygget 1-click installation, så du hurtigt kan opsætte din hjemmeside, der f.eks. kører på Joomla!, Wordpress og Drupal.

Vi leverer både standard webhoteller, VPS løsninger, dedikerede servere, generel vedligeholdelse og domæne registrering. Vi benytter kontrolpanelet Webmin som standard, der giver dig fuld rådighed og kontrol over din løsning til enhver tid.

Hvis du f.eks. styrer et webshop, kan vi desuden tilbyde fuld SSL certificering, så du kan sikre dit domæne med et højt krypteringsniveau for at beskytte sensitiv information som adgangskoder, betalingsoplysninger og andre private data.

Derudover står vi altid parat ved telefonen for at kunne levere den samme behjælpelige support til alle vores kunder, uanset størrelsen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi har mange års erfaring med at levere pålidelige hosting løsninger, så vi vil gerne imødekomme din specifikke udfordring.

Vi er vant til at arbejde med avancerede problemstillinger, og kan derfor levere den allerbedste support og sikkerhed til din hjemmeside.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk