Spiludvikling til nettet, IOS og Android Inkl. CMS

Lad os være din kreative udvikler af dit næste online spil, så det både fanger og skaber værdi for dig. Vi har erfaring med hele processen og er eksperter på alle niveauer.

Digitale spil er populære

Det bliver mere og mere populært at spille online spil. De seneste år er digitale spil flyttet fra teenageværelserne og ud til virksomheder, skoler, børnehaver og offentlige myndigheder.

For spil kan noget helt unikt. De kan bl.a. gøre det sjovt at lære noget nyt, let at forstå komplicerede sammenhænge, og samtidig tage en eller flere spillere med ind i en verden og vise noget, frem for at fortælle om det.

Spil er manifestationen af “Show it, don't tell it.”

Spil der styrker jer

Spil er fantastiske til at fortælle historier, binde brugere sammen og give unikke digitale oplevelser, der styrker jeres digitale forretning.

Skal vi udvikle jeres nye spil, der styrker forretningen eller organisationen?

Bliv ringet opSkriv til os

CTA_digital_hand.png

Leg og lær med Den Første Læsning

Læs mere om, hvordan vi har kombineret spil med tekstbøger i samarbejde med forlaget Alinea. Det er en løsning, der har skabt konkret værdi via digital indlæring.

Vi er erfarne spiludviklere

Hos redWEB er vi erfarne spiludviklere, men vi er også et klassisk webbureau. Det betyder, at de spil vi producerer, ikke blot fungerer godt, men også kan vedligeholdes effektivt via CMS, præcis som et website.

Vi anvender de nyeste teknologier til at udvikle spil bl.a. Unity og Construct 2, hvilket sikrer at den spil løsning, vi udvikler, bliver af højeste kvalitet. Udviklingen på dette område går lynhurtigt, og for at følge udviklingen, bestræber vi os på at lære nyt hver eneste dag.

Vi udvikler spil til både websites, Facebook og som app til iOS og Android. Vores mål er altid at skabe et langtidsholdbart spil, der både er sjovt, spændende og flot, men som også giver værdi for brugeren og for kunden.

Fordele ved et godt spil

Spil er ikke bare tidsfordriv, de kan bruges til mange forskellige formål, der kan skabe konkret værdi for dit brand på den lange bane.

Hvis du f.eks. allerede har en app, kan en spiludvidelse skabe højere engagement med de brugere, der allerede er i økosystemet. Det giver også større incitament til at downloade din app for nye brugere, især hvis du forbinder dine spil med værdier som f.eks. kuponer eller gevinster.

Spil kæder også dit brand sammen med et underholdningsprodukt, og det kan give rigtig god mening afhængig af din strategi. Det behøver ikke at være komplicerede spil, bare det at kunne interagere med et brand på en aktiv måde via gamification giver brugerne et tættere forhold til din virksomhed. Det er værd at dyrke.

Hvad kan vi gøre for dig?

Digital undervisning i verdensklasse

Et af vores største områder inden for spiludvikling er spil til digital undervisning.

En af de helt store gevinster ved at bruge spil til læring er, at det er et medie som taler til sanserne og opfordrer i høj grad til interaktion. Det gør læring til en legende oplevelse.

Vi har arbejdet med flere aldersgrupper, men er eksperter når det gælder spil til børn i indskolingen. Vi har bl.a. været hovedkraften i udviklingen af "Den første læsning", som er forlaget Alineas store satsning indenfor digital undervisning i faget dansk.

Spilpakken består af 36 spil, som alle hjælper børn godt i gang med at få et stort bogstavs- og ordkendskab. Spillene tilpasses dynamisk, så de passer til den enkelte elevs niveau og det er muligt at lave detaljerede analyser af elevernes performance.

Vi er stolte af at være med til at give børnene den bedste og sjoveste skolestart, man kan forestille sig. For os er det vigtigt, at det er sjovt, udfordrende og kreativt at lære nyt, samtidig med at læringsdelen er målrettet og gennemtestet.

Den idé går godt i spiludvikling til digital undervisning, men gennemsyrer også hele vores spiludviklingsafdeling og de produkter, der kommer ud derfra.

Lad os skabe værdi sammen

Vi har mange erfaringer med udvikling af spil, opsætning af mål og brugernes adfærd.

Kontakt mig og hør mere om, hvad vi i fællesskab kan udrette med dit nye spil.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

CEO

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk