Udvikling af webshop løsninger uanset B2B og B2C

Har du brug for en ny SEO optimeret webshop til B2B eller B2C e-handel? Så udvikler vores erfarne team den gerne for dig.

Dit valg af webshop har betydning

redWEB er et af de mest erfarne webshop bureauer i Danmark. Den viden har vi omdannet til mærkbare resultater for vores kunder, store som små.

Vi hjælper og rådgiver dig gerne i dit valg af webshop løsning. Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde omkring dine muligheder.

Bliv ringet opSkriv til os

Kontormøbler.jpg

Vores webshops sælger allerede tusindvis af produkter

Vi har udviklet succesfulde webshops i over ti år, og vores unikke løsninger sælger dagligt tusindvis af varer i både ind- og udland.

"Vækst kommer kun af udvikling på alle niveauer. Det kræver et tæt samarbejde med udviklere og en klar vision, der definerer målet og opgaven."

Torben Møller, Direktør, KontorMøbler.dk

Ny webshop i unikt og responsivt design

I dag er konkurrencen om kunderne hårdere end nogensinde. Har din webshop eksempelvis et forældet design, komplicerede købsflows, ulogiske produktvisninger eller dårlig loadtid på mobilen, vil dine kunder lige så stille begynde at finde et andet sted at købe produkter, der ligner dine, uanset om dine priser er gode og dine produkter er de bedste.

Vi er eksperter i at designe og udvikle webshops, så vi vil kunne hjælpe dig med at blive kundernes favorit.

Hos os får du hele pakken. Vi designer, udvikler og implementerer dit nye website i tæt samarbejde med dig.

Vi overfører gerne alle din eksisterende produkter til din nye webshop, og står for SEO og AdWords, hvis du ønsker det.

Udlev din drøm med ny webshop i unikt design

Drømmer du om at starte en webshop og skabe din egen forretning, så er vi de rette til at hjælpe dig på rejsen. Vi har hjulpet et utal af selvstændige med at realisere deres drøm ved at hjælpe dem med at starte deres webshop rigtigt op og skabe omsætning.

Når du vælger os til at realisere din drøm, får du et hold af eksperter i ryggen, der er med til at sikre at din opstart bliver så smertefri som muligt.

Vi lytter altid til dine ønsker, og byder ind med vores ekspertise, så vi kører et parløb, til gavn for dig og din nye forretning.

Vores designere står for at skabe et unikt og professionelt design, der er responsivt og fungerer på alle platforme, og som samtidig præsenterer dine produkter på bedst mulige måde.

Vi opretter og opsætter de første produkter, kategorier og evt. sliders så du får et godt indblik i hvordan dette gøres i din nye webshop. Derudover får I en grundig indføring i alle funktioner ved overlevering, så i altid er sikre på, hvordan i bruger jeres nye webshop på den bedste måde.

Lad os finde en løsning sammen - klik her

Ny webshop inkl. professionel support og hosting

Nedbrud og andre problematikker er katastrofale for en webshop, fordi nedbrud resulterer i tabt omsætning i større eller mindre omfang. Derfor vil vi som hovedregel anbefale dig at hoste din webshop hos os og have et klippekort til vores support, som du altid kan have i baghånden, hvis noget går galt.

Med en webshop der er hosted hos os og et klippekort i baghånden, går du med livrem og seler. Du får bl.a. 30 dages back-up og garanteret hurtig og professionel support. Derudover har du kun et sted at henvende dig, hvis uheldet er ude. Det gør en eventuel nødsituation lettere at løse, og din webshop kommer hurtigere op at køre igen.

Denne del af processen kræver erfaring og ekspertise og det er her værdien ved at vælge rutinerede eksperter for alvor viser sig.

Få mere ud af din webshop

Vil du have dine kunder til at stå i kø for at købe dine produkter, så skal de markedsføres på den rigtige måder. Det kan vi også hjælpe dig med.

Få en webshop der sælger - igen og igen

Vi opbygger din nye webshop, så den sælger dine produkter på bedste vis. Derudover får du unikt design, med fokus på brugervenlighed der gør, at dine kunder vil elske at handle hos dig.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for din forretning, så send mig en mail med dine kontaktoplysninger. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk