Website løsninger, der skaber værdi for din virksomhed

Har du brug for et værdiskabende website? Vi har designet, implementeret og udviklet websites i verdensklasse til nogle af landets mest innovative virksomheder.

Du kan trygt vælge os

Vi har skabt vækst, værdi og bedre bundlinje for hundredevis af kunder.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan udvikle en bedre hjemmeside i fællesskab?

Bliv ringet opSkriv til os

Visionære virksomheder stoler på os

redWEB har udviklet online løsninger og websites for nogle af de mest visionære virksomheder i Danmark.

"redWEB er en meget professionel samarbejdspartner, som har været med fra idéfase til opbygning af sitet for H.C. Andersen Festivals..."

Peter Bøgholm, Festivaldirektør

Det kan betale sig at have et fantastisk website

Det har stor betydning for jeres virksomhed, at I tager jer fantastisk ud på nettet. Det er på nettet jeres kunder og samarbejdspartnere oftest møder jer. Samtidig vil enhver seriøs kunde altid besøge jeres website inden de tager stilling til, om de vil samarbejde, eller rykke deres forretning over til konkurrentens portefølje.

Det første indtryk hænger altid ved og det er det indtryk, der skaber hele billedet af jeres virksomhed. Det er samme psykologiske mekanisme der træder i kraft, hvis du kører din bil til en ny mekaniker.

Hvis værkstedet roder helt vildt og en af bilerne er på vej til at falde ned fra liften, har du nok ikke lyst til at benytte denne mekaniker. For hvis mekanikeren roder, hvordan skal du så have tillid til, at han kan tage sig godt af din bil?

Det er det samme der sker når kunder, leverandører og samarbejdspartnere besøger jeres website. Ser websitet rodet og uprofessionelt ud og funktionaliteterne virker dårligt, så vil jeres virksomhed opfattes lige så - rodet og uprofessionelt, uanset om det er realiteterne eller ej.

Derfor er det vigtigt at være fantastisk på nettet.

Funktionalitet og design går hånd i hånd

Det er en klar konkurrencemæssig fordel, hvis I skaber unikke og fantastiske oplevelser for alle besøgende på jeres website. De gode oplevelser smitter nemlig også af på jeres virksomheds brand, og det er de oplevelser vi vil gå ekstra langt for at opnå, sammen med jer.

Vores designere er eksperter i at udvikle lækkert og brugervenligt design, der understøtter jeres brand og vision. Samtidig sikrer vores stærke programmører, at nye og målrettede funktionaliteter får jer til at skille jer ud, på den gode måde.

Derudover udvikler vi gerne specielle funktioner til jeres website, der kan gøre forskellen fra god til fantastisk.

På den måde er vi sammen om at skabe et professionelt og moderne udtryk, der gør jeres website fantastisk at besøge på nettet.

Hør mere - klik her

Forskellen på succes og fiasko er eksperter

Det er sjældent, at en virksomhed ikke har noget website i forvejen. Omkring 999 af de over 1000 websites og webshops vi har leveret til virksomheder gennem tiden, har haft en eller anden form for website eller webshop tidligere, men ønsker at få noget nyt, lækkert og mere effektivt i stedet.

Vi oplever ofte, at kundens fokus er på det nye design, det visuelle udtryk og de nye funktionaliteter. Men når vi bygger et nyt website, er vi ekstra opmærksomme på den motor, der ligger under kølerhjelmen på websitet og skaffer trafik og kunder. Det er en integreret del af vores gennemprøvede arbejdsproces.

Hos os får bl.a. SEO, brugervenlighed og undervisning udpræget opmærksomhed, når vi flytter websitet.  

Vi ved, at det kan have katastrofale konsekvenser hvis kunden taber ranking eller sitet ikke performer, fordi SEO ikke er flyttet ordentligt med, indholdet ikke er opdateret korrekt eller medarbejderne ikke kan finde ud af at bruge websitet.  

Derfor går vi altid ekstremt grundigt til værks, når vi skal flytte kundens eksisterende digitale forretning over på et nyt website. Denne del af processen kræver erfaring og ekspertise og det er her værdien ved at vælge rutinerede eksperter for alvor viser sig.

Skal dit website flytte markedsandele?

De websites, vi udvikler, flytter markedsandele, og resultaterne for vores kunder til at vende tilbage.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan gøre det samme for jer, så send mig en mail. Jeg vender tilbage til dig personligt.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk