phone icon

Ny teknisk avanceret løsning leveret


Skovdal & Skovdal er ubetinget en af danmarks største og bedste fotografvirksomheder!
Af samme grund stiller de store krav til deres hjemmeside som skal vise deres portefølje på en unik måde.

Skovdal & Skovdal udfordrede redWEB rent teknisk med et tungt, ressourcekrævende design som skulle kunne afvikles gnidningsfrit på alt, fra PC, Mac, tablets og smartphones.

redWEB tog udfordringen op og leverede på det tekniske niveau både frontend, backend og hosting-mæssigt. Det handlede nemlig om at gøre hjemmesiden så ressourceoptimeret som overhovedet muligt. Hjemmesiden er nemlig tung rent datamææsigt, da den indeholder mange billeder og videoer og samtidig indeholder mange effekter som afvikles med Javascript. Efter mange timer med tilpasninger og finjusteringer er resultatet kommet online.

Selvom sitet er tung og teknisk avanceret er det stadig legende let for Skovdal & Skovdal at oprette og vedligeholde indholdet på hjemmesiden.

Alt på hjemmesiden bliver nemlig styret gennem redWEBs egetudviklede indholdsstyringskomponent redITEM. Hvert element på hjemmesiden, hvad enten det er et billede eller en tekst, bliver oprettet i redITEM og får tilknyttet en kategori. På den måde kan Skovdal & Skovdal nemt lægge nyt indhold op og styre hvor indholdet skal vises på hjemmesiden.

Du kan se resultatet af samarbejdet ved at klikke her.

 Skovdal 640x360

Er du interesseret i at få designet eller udviklet din egen hjemmeside er du velkommen til at kontakte os ved at klikke her.

skovdal-og-skovdal.png