phone icon

Er nyhedsbrevet vigtigt for dig?

Nyhedsbreve er en videnskab, men hvis du mestrer den, er det også en effektiv salgskanal. Det handler om design, timing, relevans og de helt rigtige tekster.

Formålet med at udsende et nyhedsbrev er som udgangspunkt at få modtagerne til at interagere med dig, enten via dit website, en app, et produkt eller noget helt tredje

Sign-up: Sådan får du modtagere til nyhedsbrevet

Alt starter med at du skal have de rigtige modtagere til at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Derfor er det en god ide, at du finder ud af hvad dine modtagere gerne vil have. Det kan være de vil have gode tilbud på dine produkter, guides til dit produkt, nyheder om din branche, eller noget helt fjerde.

Jo mere præcist du kan beskrive indholdet i din nyhedsmail, jo mere relevant bliver dit nyhedsbrev, for dem der signer up og jo flere tilmeldinger kan du få.

Hvis ikke du får nok tilmeldigner til dit nyhedsbrev, kan løsningen være helt enkel. Tilbyder du noget modtagerne gerne vil have og er det godt nok til at de gider tilmelde sig.

Hvis du f.eks. har en hvidevarebutik, kan du måske tilbyde tips og nyttig viden, samt tilbud, hvor man sparer over 30%. Det kan også være, at selve tilmeldingen giver direkte adgang til at downloade en nyttig guide, som er relevandt for den besøgende?

Vi har prøvet det mange gange før og har kompetencerne der gør tilmeldingsprocessen til dit nyhedsbrev effektiv og mere end et halvhjertet forsøg, med alt for få sign-ups.

Indhold og design: Sådan får du dit nyhedsbrev til at konvertere

Ingen tvivl om, at du gerne vil have, at dit nyhedsbrev har en effekt. Det er bare ikke altid det virker efter hensigten og det er ærgerligt. For en email er en virkelig stærk salgs- og markedsføringskanal, hvis den bliver brugt rigtigt.

Er sign-up processen god og præcis er grundlaget lagt for at du kan få effekt ud af dit nyhedsbrev. Men der er stadig en del arbejde der skal gøres, før nyhedsmailen bliver en succes.

Udover at arbejde på, at mailen ikke automatisk ryger i spam-mappen (Det sker f.eks. næsten automatisk, hvis du udelukkende skriver med store bogstaver), så skal der arbejdes grundigt med designet og indholdet.

Først og fremmest skal dit nyhedsbrev åbnes. Det går forud for alt andet. Derfor skal emnelinjen være så fængende, at modtageren bare MÅ åbne mailen. Dette punkt går forud for alt andet.

Hvis mailen ikke bliver åbnet, har den ingen mulighed for at få modtageren til at interagere. Og så er din mail ligegyldig uanset om du sender til 1 eller 100.000.

Arbejdet med at skabe en god emnelinje kræver ofte lige så stor indsats som at lave resten af nyhedsmailen.

Derefter kommer designet, der skal samle hele nyhedsbrevet og være pænt, overskueligt, brandet, og samtidig lede modtageren mod formålet, samtidig.

Det er en kompliceret opgave at designe et godt nyhedsbrev, for det bliver let rodet, uoverskueligt, formålsløst og dermed ineffektivt.

Slip af med ineffektivt design

Problemet med nyhedesmailens ineffektive design kan vi hjælpe dig med. Vi designer gerne en god email-skabelon der skaber konverteringer og som du kan bruge igen og igen.

Dernæst kommer det egentlige indhold i nyhedsbrevet. Det du vil fortælle. Grunden til du henvender dig til modtageren. Dit budskab.

Jo enklere du kan gøre dit budskab, jo større er chancen for, at modtageren forstår det. modtageren må ikke være i tvivl om hvad der der formålet forhenvendelsen og hvad modtageren skal gøre med din henvendelse. Skal der klikkes, læses, købes eller hvad?

Jo bedre du løser de opgaver ifht. det, som modtageren blev stillet i udsigt, da de sigende up, jo bedre vil dit nyhedsbrev konvertere.

Tip: Det vil ofte være en god ide, at holde sig til at levere et budskab i dit nyhedsbrev. Det vil gøre arbejdet med emnelinjen lettere.

Når det handler om indholdet, har vi kompetencerne til at råde og vejlede dig. Vi opsætte sammen en ramme om indholdet der gør, at du selv kan arbejde med at lave det enestående indhold, der gør dine nyhedsbreve til en succes.

Vi rådgiver gerne om indhold i nyhedsbreve, bl.a.

 • Tekster
 • Billeder
 • Koncept
 • Eksekvering
 • Planlægning
 • Strategier

- Og alt andet ind imellem der gør, at du kan skabe det indhold der får dine modtagere til at åbne, læse og klikke i dit nyhedsbrev, når de modtager det. 

 • Ronni K. Gothard Christiansen

  C.E.O
  +(45) 23 88 87 70
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig