Høj kvalitet gennem en god proces

Vores arbejdsproces er delt op i fire dele:

Analyse - Udgangspunktet, der begynder med behovsdækning og det strategiske koncept. 

Design - Gennemtænkte og brugervenlige designs bliver skabt i samarbejde med kunden.

Udvikling - Den rigtige tekniske implementering af de funktioner, der skal understøtte konceptet.

Markedsføring - Efterarbejdet, der skal på løsningen til at performe optimalt i den digitale verden.

Vi skaber grobund for vækst

redWEB leverer fulde løsninger, der dækker alle behovene for en moderne virksomhed på grænsen til at træde ind i den digitale fremtid. Uanset hvilke målgrupper, virksomheden gerne vil nå ud til, sørger vi for at skabe de magiske momenter i deres rejse, der bringer dem tættere på købet.

Vi bygger broer mellem virksomheder og brugere gennem teknologi, der forkorter kunderejsen udadvendt og optimerer værdikæden indadvendt.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Bliv ringet opSkriv til os

d78d9d59b19273c5c77832c5df5108b04b9d8afb.jpg

Vi har virksomhedsforståelse

Vi agerer som en digital udviklingspartner, og vores højeste prioritet er at hjælpe vores kunder med at styrke alle aspekter af deres forretning - ikke kun hjemmesiden eller webshoppen.

Vi har transformeret den måde, som flere af vores kunder arbejder på, ved at agere som udvikler, leverandør og konsulent gennem vores løsninger. Udgangspunktet er at “knække koden” i hver kundes løsning, hvor vi sammen udarbejder en behovsanalyse af deres nuværende og fremtidige situation. Fokus er at skabe afgørende resultater med forenklede og samlede løsninger fremadrettet, som giver grobund for mere effektiv og skalerbar vækst - både i Danmark og globalt.

Vores proces er gennemprøvet og sikrer en velfungerende løsninger, som opfylder alle kundens krav og som sikrer en generel tilpasningsevne mod fremtidige ændringer i markedet.

Vi har teknologiforståelse

Vores løsninger udnytter de seneste teknologiske trends i forhold til personalisering, lead generering, konvertering og marketing automation. Det næste trin er så at forbinde denne teknologi med mennesker, at gøre mulighederne intuitive og handlingsrettede, så man kan omstille dem til konkrete værdier.

Teknologi skal være intuitiv at bruge i alle aspekter af forretningsudvikling, så virksomheden kan blive ved med at forny sig efter skiftende trends og tendenser. Dette udformer sig bl.a. i strømlinede workflows, et outside-in perspektiv, samt et mere konsekvent brand. 

Vi udvikler alle vores løsninger in-house uden outsourcing, så vi falder aldrig bagud, og vi sætter ingen grænser for, hvad der er muligt. Vores mål er at lukke kløften mellem virksomheder og teknologi, så man ikke halter efter i en basal jagt på bare at forstå og optage alle de nye muligheder.

Vi har menneskeforståelse

Jo lettere teknologien er at bruge, jo hurtigere bliver den implementeret i virksomheden, og jo bedre kan man begynde at skabe værdi. Der bliver organisatorisk overskud til at tænke på direkte udvikling, og der skabes mod til digital innovation, som kan udvikle de konkurrencemæssige fordele, enhver virksomhed jagter.

Ved at skabe fokus omkring simplificeringen af virksomhedens værdikæde kan vi reducere mængden af tredjeparts værktøjer. Ikke blot gør dette medarbejdernes hverdage lettere, det resulterer også i lavere omkostninger og færre tekniske problemer. Ved også at binde de forskellige systemer sammen, bliver det lettere at arbejde effektivt og målrettet mod et fælles strategisk resultat.

Vores løsninger er også designet til at optimere de digitale indtægtsstrømme, der løber gennem hjemmesiden og andre kanaler. Det drejer sig bl.a. om højere konverteringsrater på nye og tilbagevendende kunder, bedre leads til salgsafdelingen, dybere info omkring målgrupper og personaliseret markedsføring via kontekstuel sammenhæng.

Hvordan skal vi udvikle dit potentiale?

Alle vores projekter tager udgangspunkt i dine behov, og vi tager gerne imod seriøse udfordringer.

Derfor kan du trygt og roligt komme til os, hvis du har en ambitiøs idé, som du gerne vil gøre til virkelighed.

Eller måske har vi et helt nyt koncept til dig, der kan transformere din forretning. Uanset hvad, vil vi gerne høre fra dig.

Kontakt mig

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk