phone icon

Har du idéen til en app, men mangler en professionel partner, der kan gøre din idé til virkelighed, så har redWEB løsningen. Hos redWEB har vi bred erfaring med programmering af apps. Vi er en stærk aktør på markedet, med egne udvikling- og designteams i samme hus. Hos redWEB følger vi på tæt hold, udviklingen på det mobile marked. Med udgangspunkt i markedets nyeste teknologier, tilbyder vi programmering af apps til smartphones og tablets til både IOS, Android samt Windows Mobile.

Bemærk: Vi yder dog ikke gratis hjælp med skoleprojekter og lign.

Udviklingen inden for apps har de senere år været stærkt stigende og som moderne virksomhed i DK, bør man kende til de muligheder applikationer potentielt åbner for virksomhedens kunder vel som ansatte. I dag har de fleste en smartphone, så muligheden for at udbrede og øge tilgængeligheden for din virksomheds produkter og services er forrygende god. Også blandt ansatte kan der drages nytte af de utallige muligheder programmering af apps åbner for fx time- og kørselsregistrering, lager- og opgavestyring.

Hvad koster det at gøre din app til virkelighed?

Prisen på en app varierer med projektets omfang. Hvert projekt er unikt. Vi sætter os ind i virksomhedens behov og tager en snak om ønsker og krav til applikationen. Programmør og designere vender tilbage med et skræddersyet oplæg. Indsend en forespørgsel via vores kontakt formular allerede i dag eller ring til os på tlf. 23 888 777 og få en uforpligtende samtale.