phone icon

Vi får mange PSD til HTML opgaver ind, hvor vi hurtigt og effektivt får designet implementeret til en flot og kørende webside.

Typisk laver vi PSD til HTML til reklamebureauer, hvor de står for alt det designmæssige, mens vi klarer alt kodningen. Vi laver dog også PSD implementering for alle andre kunder, som gerne selv vil stå for webdesignet.

 

HTML5, Twitter Bootstrap, CSS3 – Selvfølgelig responsivt

Vores websites bliver udviklet i HTML5 og CSS3 og vi benytter Twitter Bootstrap frameworket. Vi foretrækker grid 12, men kan selvfølgelig også klare andre grids.

Alle vores PSD til HTML konverteringer bliver selvfølgelig udviklet så de er responsive, altså så de også ser godt ud på mobiler og tablets.

 

PSD til HTML – Med Joomla som motor

Alle vores PSD til HTML implementeringer sker via Joomla! - som er verdens anden mest benyttede CMS system. Med Joomla! der er du sikret at motoren bag siden er af højeste kvalitet. Joomla er perfekt til alt fra helt små websites, til de tungeste mest tekniske løsninger.

 

Hør mere om vores PSD implementeringer – Kontakt os i dag

Vil du gerne høre mere om vores PSD implementeringer eller er du måske allerede klar til at bestille, så kontakt os med det samme.

Vi står klar til at lave din PSD til HTML konvertering, og er i under tidspres, så kan vi klare opgaven på meget kort tid.