phone icon

Første gang du ser Joomla CMS, kan det godt virke lidt vildt. Sådan er det ofte når man kaster sig over noget nyt. Og når det handler om et helt nyt CMS, kan man nemt være i tvivl om, om det opfylder alle ønsker og krav. Med Joomla er vi dog aldrig i tvivl - Joomla er verdens bedste CMS!

Vi er altid klar til at vejlede dig i, hvordan du bedst udnytter alle mulighederne og får opfyldt alle dine ønsker og behov.

Valg af de rigtige funktioner

Med Joomla CMS er mulighederne uendelige. Der findes tilføjelser, moduler og komponenter til næsten alt. Og du kan f.eks. altid udvide din nuværende Joomla hjemmeside med en webshop eller integration med sociale medier, som Facebook eller Twitter.

Vi har mange års erfaring med virksomheder i alle størrelser, og har derfor en rig indsigt i, hvilke funktioner der kan skabe mere værdi for dig, samt hvornår det er en god idé at gøre brug af dem på hjemmesiden.

Kontakt os og lad os hjælpe dig på vej.

Kom godt i gang med Joomla

Hvis dit behov mere er i retning af at lære at arbejde i Joomla CMS og gøre det hele rigtigt første gang, tilbyder vi også kurser. Vi elsker at undervise og give vores indsigt og viden videre. Læs mere her om muligheden for undervisning i Joomla CMS