phone icon

Den ultimative formular-komponent til Joomla

Hvad enten du er teknisk anlagt eller ej, så er redFORM utroligt nemt at arbejde med. 

Der er mulighed for at lave avancerede formularer på ingen tid. Der kan oprettes alt lige fra kontaktformularer til tilmeldingsformularer.

Det skal være nemt og fleksibelt, det er den primære tankegang bag komponenten. Selvom det er simpelt og nemt at anvende, så er der en lang række avancerede funktioner, som giver dig muligheden for at skabe lige den formular du ønsker dig.

Der er ingen begrænsninger på hvor mange formularer du kan oprette, desuden kan hver formular oprettes med forskelligt udseende, struktur og funktionalitet. Du kan tilpasse alting med f.eks. tekstfelter, knapper og checkboxes til nyhedsbrev tilmelding. Desuden kan der integreres betalingsgateways, så du kan tage direkte mod betaling.

Integration med andre redWEB komponenter

Der er mulighed for at integrerer redFORM med mange af de andre redWEB komponenter. Du kan f.eks. integrerer redFORM med redEVENT, redBOOKING og redCOMPETITION. Desuden kan det integreres med Google Captcha, så du undgår automatiske spamtilmeldinger.

Styling

Der er som sagt mulighed for at style hver enkelt formular med forskellig CSS kode. Der kan tilføjes individuelle CSS klasser til hver form, så designet kan varieres og tilpasses de forskellige sider. Så redFORM kan tilpasses udseendet på lige nøjagtig din side.

Statistik og integration

Der er mulighed for at integrere detaljeret statistik, som f.eks. over hvor mange gange en formular er blevet udfyldt og hvor mange gange en bruger har tilmeldt sig et nyhedsbrev.

Vil du vide mere?

Dette er blot et udvalg af funktioner i redFORM. Er du interesseret i en webløsning hvor redFORM er integreret, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på din webopgave.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig