phone icon

redSHOP B2C

Med mere end 500.000 downloads er redSHOP en af de mest populære open source webshopløsninger på markedet. 

redSHOP er et dynamisk system, der er let at bruge, og det har en stor variation af forskellige plugins og integrationer, der er designet til at arbejde sammen med Aesir B2Bs intuitive redskaber og features for at skabe synergi i din e-handelsløsning.

Stort katalog af funktioner

redSHOP er en elsket e-handelsløsning, der har eksisteret i 7 år. Siden begyndelsen er der opbygget et stort katalog af funktioner, der bl.a. inkluderer support for en lang række sprog, og understøttelse af stort set alle shipping og betalingssystemer.

Fungerer perfekt uanset størrelse

Lige meget hvor mange produkter, variationer og sites, du har i webshoppen, så har redSHOP ingen begrænsninger, kun muligheder. Send nyhedsbreve og kataloger direkte fra shoppen, og lad Google opsnappe alle produkter.

Hurtig time to market

Med de indbyggede templates, kan du style din b2c shop præcis som du ønsker, hurtigt og nemt. Enhver funktion der er unik for din virksomhed, kan udvikles lige så hurtigt. På den måde når dine ideer hurtigt frem til dine kunder.

Fuld Aesir integration

Få alle fordelene fra Aesir i din redSHOP løsning. Brug bl.a.dynamiske C2A moduler, og A/B splittests og Aesirs unikke analysemetode, så du kan vise det rette produkt til den rette kunde når de vil have det.

Har du brug for en lignende løsning

Vi er eksperter i e-handel. Kontakt os nu, og hør hvordan i kan styrke jeres e-handel med redSHOP.

Kontakt os nu - klik her

DYNAMISK OG FLEKSIBELT
RedSHOP er et ultra dynamisk og fleksibelt system, der kan tilpasses alle slags webshops, fra små hobbyshops til kæmpe webshops med mange tusinde produkter, varianter og internationale afdelinger.

INTUITIV OPBYGNING
Den intuitive opbygning gør, at det er muligt at lave lige den webshop, som du ønsker. Opbygningen sikrer, at systemt hjælper dig og ikke omvendt, og den kan ændres nemt og hurtigt.

NEMT OG EFFEKTIVT
Du kan nemt tilføje produkter, håndtere ordrer, oprette kategorier, mm. Når du får systemet ind under huden, vil du kunne arbejde effektivt og hurtigt.

BETALINGS-GATEWAYS
Du kan gnidningsløst integrere din shop med lige den betalings-gateway, som du ønsker. Vi understøtter et enormt udvalg af systemer, f.eks. DIBS, Epay og Quickpay.

KÆMPE UDVALG AF PLUGINS
Med redSHOP får du mange muligheder for at tilknytte ekstra plugins. Du kan f.eks. integrere GLS pakkeservice, eller lave dit regnskab direkte via en e-conomic integration.

SEO OPTIMERING
Du får muligeden for at styre din SEO optimering 100 procent. Du kan enten gøre det selv eller lade redShop gøre det for dig. valget er dit.

Få succes med din e-handelsløsning

Hos os får du 70 eksperter med på holdet, der alle arbejder for at skabe de bedste løsninger.

Løft jeres e-handel med redSHOP

Vi er eksperter i e-handel. Kontakt os nu, og hør hvordan i kan styrke jeres e-handel med redSHOP.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi er eksperter i e-handel. Kontakt os nu, og hør hvordan i kan styrke jeres e-handel med redSHOP.

Kontakt os nu - klik her

Kontakt mig