phone icon

Høj kvalitet gennem god proces

Når webløsningen skal have høj kvalitet, handler det om at have en god og gennemtestet proces.

Den gode proces

Vores arbejdsproces er delt op i fire udviklingsrelaterede dele:

analyse, design, udvikling, markedsføring og afsluttes af undervisning ved overdragelse til kunden.

Analyse

Analysedelen er måske den vigtigste fase i hvert projekt. Det er her vi finder ud af, hvordan hele projektet skal gribes an, hvilket indhold der skal være på siden og hvordan brugerne vil interagere med det.

I analysearbejdet kigger vi på virksomhedens online koncept, grundlaget for din visuelle identitet og hvad vi kan gøre for, at I bliver bedre på nettet.

Vi inddrager ofte brugerne i denne del af processen, da det jo i sidste ende er dem, der skal have den gode oplevelse på jeres website.

Læs mere om vores analysearbejde

Design

I designprocessen tager vi udgangspunkt i de informationer, vi har tilegnet os igennem foranalysen.

Vores designeres vigtigste opgave er både at give jer en god visuel identitet og brugerne en perfekt oplevelse. Det er en avanceret kunst, og derfor bruger vi en række smarte værktøjer i processen, hvor de vigtigste er wireframing og usability.

Læs mere om vores designarbejde

Udvikling

For at designet kan komme til at se ud og fungere præcis som tiltænkt, skal det implementeres rigtigt. Vi er eksperter i at programmere, implementere og udvikle websites og har alle kapaciteter inhouse. Vi arbejder i Joomla! og har håndplukket flere af verdens bedste udviklere, der alle står til jeres disposition, når I vælger en løsning hos os.

Implementeringsarbejdet er delt op mellem to teams. Backendere og frontendere.

Backenderne tager sig af de tunge tekniske opgaver, som f.eks. ny avanceret funktionalitet og serveropsætning. Frontenderne er dem, der får designet til at spille. Det er også dem, der laver den store mængde programmering der skal til, for at hjemmesiden ser ud og fungerer præcis som tilsigtet i designet.

Læs mere om vores udviklingsarbejde

Markedsføring

En hjemmeside eller en webshop sælger ikke bare sig selv. Derfor arbejder vi med markedsføringen i den sidste fase.

Den vigtigste del af vores markedsføringsarbejde handler om at hjælpe siden med at blive fundet på Google (SEO). Men det kan også handle om at lave annoncer på nettet i form af bannere eller Adwords.

Som en udvidelse af hjemmesiden udvikler vi også korte men effektive kampagner i form af micro-sites, spil, quiz'er og konkurrencer.

Læs mere om vores markedsføringsarbejde

undervisning og overdragelse

Sidste del af processen er den egentlige overdragelse og undervisning i den nye løsning.

Selvom kunden er med på rejsen fra ide til produkt, er det vigtigt at kunden kender alle detaljer omkring anvendelse og formål, når kunden står med produktet i hånden.

Derfor er det vores opgave at sørge for, at kunden er klædt ordentligt på til at anvende produktet og føler sig tryg ved den nye digitale løsning, der skal danne grundlaget for deres forretning i mange år frem.

Det er vores sikkerhed for, at vores løsning hjælper kunden med at nå sine mål.

Det er godt arbejde!

Vores strukturerede arbejdsproces er det der sikrer, at vores webløsninger er gennemtænkte, komplette og brugervenlige - hver gang.

Samtidig sikrer vores proces, at kunden altid er med i beslutningerne og har føling med projektet.

For at vores proces bliver så effektiv som overhovedet muligt, kører vi løbende en intern kvalitetssikring og produktgennnemgang under udviklingsforløbet, så det produkt, du får leveret, også er gennemtestet ved leverancen.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at ringe og tage en uforpligtende snak om vores arbejdsgang, og hvilke kompetencer vi kan tilbyde.

 

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig