phone icon

Når webløsningen skal have høj kvalitet, handler det om at have en god og gennemtestet proces. Hos redWEB er vores proces delt op i fire dele: analyse, design, udvikling og markedsføring.

Analyse

Analysedelen er måske den vigtigste fase i ethvert projekt. Det er her, vi finder ud af, hvordan hele projektet skal gribes an, hvilket indhold der skal være på siden og hvordan brugerne vil interagere med det.

I analysearbejdet kigger vi på din virksomheds online koncept, grundlaget for din visuelle identitet og hvad vi kan gøre for, at du bliver bedre på nettet.

Vi inddrager ofte brugerne i denne del af processen, da det jo i sidste ende er dem, der skal have den gode oplevelse på dit website.

Design

I designprocessen tager vi udgangspunkt i de informationer, vi har tilegnet os igennem foranalysen.

Vores designeres vigtigste opgave er både at give dig en god visuel identitet og brugerne en perfekt oplevelse. Det er en avanceret kunst, og derfor bruger vi en række smarte værktøjer i processen, hvor de vigtigste er wireframing og usability.

Markedsføring

En hjemmeside eller en webshop sælger ikke bare sig selv. Derfor arbejder vi i den sidste fase med markedsføringen.

Den vigtigste del af vores markedsføringsarbejde handler om at hjælpe siden med at blive fundet på Google (SEO). Men det kan også handle om at lave annoncer på nettet i form af bannere eller Adwords.

Som en udvidelse af hjemmesiden udvikler vi også korte men effektive kampagner i form af micro-sites, spil, quiz'er og konkurrencer.

Udvikling

For at designet kan komme til at se ud og fungere præcis som tiltænkt, skal det implementeres. Det betyder, at vi sætter det op i Joomla og laver den programmering, der skal til. Implementeringsarbejdet er delt op mellem to teams. Backendere og frontendere.

Backenderne tager sig af de tunge tekniske opgaver, som f.eks. ny avanceret funktionalitet og serveropsætning. Frontenderne er dem, der får designet til at spille. Det er også dem, der laver den store mængde programmering der skal til, for at hjemmesiden ser ud og fungerer præcis som tilsigtet i designet.

Det er godt arbejde!

Vores strukturerede arbejdsproces er det, der sikrer at vores webløsninger er gennemtænkte og komplette. Det er dog vigtigt at man altid er med. Derfor bør man ofte lade sit site gå en tur igennem vores proceshjul - dvs. igennem faserne analyse, design, implementering og markedsføring.

For at vores proces bliver så effektiv som overhovedet muligt, kører vi løbende en intern kvalitetssikring og produktgennnemgang, så det produkt, du får leveret, også er gennemtestet.

Du er altid velkommen til at ringe og tage en uforpligtende snak om vores arbejdsgang, og hvilke kompetencer vi kan byde ind med.

Læs mere om vores analysearbejde

Læs mere om vores designarbejde

Læs mere om vores udviklingsarbejde

Læs mere om vores markedsføringsarbejde