phone icon

Med vores sikkerhedspakke er du i trygge hænder

Du tænker måske ikke så meget over det, men hjemmesiden er ofte en af de ting, du ikke har råd til at undvære - heller ikke i kortere perioder.

 

Du kan godt være uheldig. Alle hjemmesider har en risiko for at blive hacket og de fleste oplever også, at der bliver gjort aktive forsøg. En medarbejders uvidenhed eller uheld kan koste måneders vigtig arbejde. Derfor er det vigtigt, at din webløsning er opdateret og har en god og stabil backup. Hvis dette er på plads, kan du sove helt trygt om natten og bruge din energi andre steder.

Undgå at blive hacket

Hvad betyder det for dig, hvis din hjemmeside bliver hacket? Måske mister du bare et enkelt salg – eller måske går du glip af årets kunde?

Uanset hvad – så kan det undgås!

Med en redWEB Joomla sikkerhedspakke bliver dit website’s sikkerhedsniveau i top. Alle kendte sikkerhedshuller lukkes og din Joomla installation gennemgåes grundigt.

Vores sikkerhedskonsulenter udarbejder en rapport over sårbarheder på din hjemmeside og kommer med kvalificerede tiltag til forbedringer i forhold til din nuværende opsætning.

Der bliver installeret en række sikkerhedsværktøjer, der afviser langt de fleste kendte angrebsmetoder, og dermed forbedrer vi sikkerheden på din Joomla installation markant.

Få overvågning af dit site

Der sker rigtig meget på nettet og du vil altid være udsat, hvis du bare lader det hele stå til. Vil du være på den sikre side, kan du lade os overvåge jeres site. Så er vi der, hvis du er så uheldig at blive hacket.

Er dit Joomla site blevet hacket?

Hvis uheldet er ude og du vil undgå, at det sker igen, kan det være en rigtig god ide, at få et webhotel, der er dedikeret til Joomla, og tilkøbe en sikkerhedspakke. Vi tilbyder markedets bedste hostingvilkår for Joomla installationer via redhost.dk.

 Klik her og læs mere om vores forskellige hostingløsninger.

Tag en snak med os og få en sikkerhedspakke på din Joomla installation. Du kan fange os på 23 888 777

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig