phone icon

Er jeres virksomhed rigtigt til stede på sociale medier?

Sociale Medier står for en stor del af al trafik til websites og webshops. Derfor er der ingen vej udenom Sociale Medier. Men hvordan skal i brgue dem, så de giver mening for jeres brugere og jer?

Dine kunder er sociale. Det skal du også være

Op mod 50% af al trafik på internettet bruges i dag til Facebook, Youtube har længe været verdens 2. største søgemaskine og 93 af befolkningen her i landet har en facebook konto.

Derfor er der ingen vej uden om de sociale medier.

Er din virksomhed med på de sociale medier, er den med sikkerhed også dér, hvor dine kunder bruger meget af deres tid. Det er nok også derfor, at op mod 80% af de danske virksomheder aktivt bruger sociale medier i en eller anden form og formål.

Forbrugerne forventer, at de har adgang til jeres virskomhed, via facebook, Linkedin eller Twitter, og at i har noget på hjerte. Det handler bl.a. om at vise personlighed og have ærlig kontakt med kunderne.

Det er noget, der skaber vedvarende tryghed.

Sociale medier kan mere, end du tror

Bruger du de sociale medier rigtigt, bliver kunder og samarbejdspartnere til dine venner og fans, når de aktivt spreder det gode budskab om din virksomhed. Det kræver tid og arbejde, men det er det hele værd.

Tilstedeværelsen giver også udbytte i form af øget salg, mere trafik på hjemmesiden og større engagement fra kunderne. redWEB er klar til at være din stærke sparringspartner på dit eventyr ud i de sociale medier.

Ud over det sociale aspekt, er betalt markedsføring via sociale medier endnu en metode til at nå ud til flere potentielle kunder med dit budskab, ganske som AdWords eller bannerreklamer, med de fordele og ulemper der følger med tilstedeværelse på sociale medier. 

redWEB er klar til at være din stærke sparringspartner på dit eventyr ud i de sociale medier og kan vjelede dig på disse områder

 • Markedsføring og branding
 • Rekruttering af nye medarbejdere
 • Service og support
 • Skabe hype og høj kundetryghed
 • Dele vigtig viden og gode idéer
 • Komme længere op på googles søgeresultater

Brug de sociale medier direkte i Joomla!

I Joomla integrerer vi effektivt de sociale medier. F.eks. kan du give mulighed for at brugerne kan "like" dine produkter eller en god artikel på din blog. Også kommentarsystemet kan køres via. Facebook.

Det vigtige er, at vi naturligvis har sociale medier med i tankerne når vi designer dit website eller webshop.

Vi synes, at sociale medier er super spændende, og vi er selv med dér hvor det sker. Vi hjælper gerne med at gøre din virksomhed "social".

 • Ronni K. Gothard Christiansen

  C.E.O
  +(45) 23 88 87 70
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig