phone icon

Skal din virksomhed være til stede på de sociale medier?

Er din virksomhed på Facebook og Youtube? Op mod 50% af al trafik på internettet bruges i dag til Facebook, og Youtube har længe været verdens 2. største søgemaskine. Derfor er der ingen vej uden om de sociale medier. Er din virksomhed med på de sociale medier, er den med sikkerhed også dér, hvor dine kunder bruger meget af deres tid. Det er nok også derfor, at i nærheden af 80% af de danske virksomheder aktivt bruger de sociale medier.

Med en virksomhedsprofil på Facebook og ærlig kontakt med kunderne, viser du personlighed, - og det er noget, der skaber vedvarende tryghed.

Sociale medier kan mere, end du tror

Der er rigtig mange gode grunde til at bruge de sociale medier mere. Her er noget af det, du kan bruge dem til:

 • Markedsføring og branding
 • Rekruttering af nye medarbejdere
 • Service og support
 • Skabe hype og høj kundetryghed
 • Dele vigtig viden og gode idéer
 • Komme længere op på googles søgeresultater

Bruger du de sociale medier rigtigt, bliver kunder og samarbejdspartnere til dine venner og fans, når de aktivt spreder det gode budskab om din virksomhed. Det kræver tid og arbejde, men det er det hele værd. Tilstedeværelsen giver også udbytte i form af øget salg, mere trafik på hjemmesiden og større engagement fra kunderne. redWEB er klar til at være din stærke sparringspartner på dit eventyr ud i de sociale medier.

Brug de sociale medier direkte i Joomla!

I Joomla integrerer vi effektivt de sociale medier. F.eks. kan du give mulighed for at brugerne kan "like" dine produkter eller en god artikel på din blog. Også kommentarsystemet kan køres via. Facebook. Det vigtige er, at hvis du er tilstede på de sociale medier, er det noget, du arbejder med og har med i tankerne.

Vi synes, at sociale medier er super spændende, og vi er selv med dér hvor det sker. Vi hjælper gerne med at gøre din virksomhed "social".

 • Ronni K. Gothard Christiansen

  C.E.O
  +(45) 23 88 87 70
  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig