Har du brug for support?

Vi gør en dyd ud af at yde professionel og hurtig support til vores kunder og andre, der har brug for hjælp til deres webløsning.

Der er ikke det problem, vi ikke kan løse, og har du et klippekort, kan du få eksperthjælp til alt, som vedrører din hjemmeside. 

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 09.30 - 16.00
Fredag: 10.00 - 16.00

OBS:

I denne ekstraordinære tid og situation, vil vi hos redWEB sikre så mange fremtidige arbejdspladser som muligt, så vi også kan stå stærke på den anden side af COVID-19 epidemien.

For at dette er muligt, har vi samlet vores opgaver og ekspertiser mellem så få hænder som muligt. Vi kan hjælpe dig med alt det, vi plejer, men en del af vores stab er hjemsendt med lønkompensation indtil videre.

Har du spørgsmål eller forespørgsler omkring vores ydelser, så kontakt venligst Jim Vestergaard direkte på telefon 22 91 96 84 eller på mail via jiv@redweb.dk.

Ret ellers dine support henvendelser gennem de regulære kanaler. Tak for din tålmodighed.

 

redWEB yder ikke telefonisk support. Hvis du har et problem, så beskriv det venligst skriftligt og send det direkte til os via support@redweb.dk eller gennem nedenstående kontaktformular. 

Alle hosting henvendelser bedes rettes til: Tlf. 69 161 622

Hvis du ønsker ad hoc support uden klippekort, er vores normale timetakst DKK 950,-

Vi håndterer sager i den rækkefølge, de kommer ind. Hvis du har et spørgsmål, der ikke er support-relateret, kan vi kontaktes på telefon +45 23 888 777.

Skriv til os

 

Brug for support til din webløsning?

Med support fra redWEB får du altid god service og ingen uventede regninger.

Kontakt mig nu og hør mere om, hvad vores team af professionelle og hjælpsomme supportere kan gøre for dig.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

Udviklingschef

+(45) 23 88 87 70

ronni@redweb.dk