Bestil en cookieløsning

Vi gør det nemt for dig at informere dine besøgende om de cookies, du indsamler.

Der er cookies overalt

Langt de fleste websites, webshops og e-handelsløsninger bruger en eller anden form for cookie.

Udvidelser som Google Analytics bruger cookies. Registrerer din løsning sprog og lokalitet, gemmes det også som cookies, og bruger du Facebook retargeting, AdWords remarketing og LinkedIn matched audiences til markedsføring, gemmes brugernes færden på nettet også i cookies.

Kort sagt, der er cookies overalt. Garanteret også i din løsning.

Som ejer er det dit ansvar, som minimum, at informere om, hvilke cookies du bruger, og hvad du bruger dem til - måske endda mere. Det kommer an på, hvilke cookies du bruger.

Fanen

Installation og setup af fane.

7.500 /DKK

Vælg

Bjælken

Installation og setup af bjælke.

7.500 /DKK

Vælg

Boxen

Installation og setup af box.

7.500 /DKK

Vælg

Cookies, der kræver yderligere handling, håndterer vi også

Bruger dit website cookies, som kræver yderligere handling end blot information, så håndterer vi også det.

Kontakt os nu for et tilbud

redWEBs cookieløsning gør det nemt for dig

Med vores cookieløsning analyserer vi dit site for at finde ud af, hvilke cookies du har, og implementerer løsningen, som dækker dine behov.

Som udgangspunkt kan du vælge en af disse placeringer, og prisen inkluderer information og oplysning om, hvilke cookies du anvender.

Disse placeringer er gode

cookies

Vil du have hjælp til at vælge?

Jeg hjælper dig gerne med at vælge hvilken type cookieløsning du skal have.

Kontakt mig gerne og lad mig vejlede dig til den rette løsning.

Kontakt mig