Skab en sikker hjemmeside eller webshop med SSL

I visse tilfælde SKAL din hjemmeside være SSL certificeret for at leve op til de nye krav omkring persondata. Sørg for, at du ikke skræmmer potentielle kunder væk.

SSL er nødvendigt - for alle

... hvis du indsamler nogen som helst information fra dine brugere på din hjemmeside eller webshop.

SSL betyder, at denne information bliver krypteret på en sikker måde, så hackere eller andre fjendtligtsindede kilder ikke kan få direkte adgang til det. Det gælder bl.a. information som

• Adgangskoder
  • Betalingsoplysninger
  • Persondata som f.eks. navn og e-mail

SSL certifikat: Single

Et single SSL certifikat er minimumskravet for at gøre sin hjemmeside sikker.

Du får:

Basis SSL certifikat på et enkelt domæne

Gør din hjemmeside sikker og troværdig

Lås ikon og "secure" besked i adressebar

Pris pr. måned

99 /DKK

Vælg

SSL certifikat: Wildcard

Et wildcard SSL certifikat betyder, at du kan sikre flere underdomæner på dit site, f.eks. "login.virksomhed.dk".

Du får:

Wildcard SSL certifikat på et ubegrænset antal underdomæner

Velegnet til interne formål

Lås ikon og "secure" besked i adressebar på samtlige underdomæner

Pris pr. måned

199 /DKK

Vælg

EV SSL certifikat: single

EV betyder Extended Validation - det højeste sikkerhedsniveau med ekstra validering og sikring af sensitiv data.

Du får:

EV SSL certifikat, der skaber den højeste troværdighed

Bruges til behandle følsom data som f.eks. betalingsinfo

Lås ikon og din virksomheds navn i adressebar

Pris pr. måned

199 /DKK

Vælg

SSL certifikat: multi-domain

Et single SSL certifikat, der dækker op til 3 separate domæner. Perfekt hvis du styrer mere en et site eller shop.

Du får:

Basis SSL certifikat på op til 3 domæner

Perfekt til et brand netværk eller corporate sites

Lås ikon og "secure" besked i adressebar på 3 domæner

Pris pr. måned

269 /DKK

Vælg

Optimer dit website eller shop med SSL

Kort sagt, hvis du kører hvilken som helst form for site eller shop, hvor du er afhængig af brugere eller kunder, er der ingen god grund til ikke at være SSL certificeret.

Ikke blot gør et manglende SSL certifikat din side eller shop mindre sikker, det kommer også til at påvirke din rangering på Google negativt, og dine kunder mister troværdigheden til dine produkter og services.

I praksis betyder det, at din side eller shop vil vise en sikker status i browseren, når man besøger den. Du får en https:// URL i stedet for http:// og afhængig af SSL-typen, vil du også få fremvist et grønt låseikon, der meddeler, at din side er sikker.

Vores SSL løsninger

Data viser, at SSL certificerede sider konverterer langt flere besøgende end alternativet. Nogle browsere advarer endda imod sider, der ikke er certificerede.

Vi hjælper dig gerne med at sætte SSL op, så du kan optimere dit salg - hurtigt og enkelt. Installationen på basis certifikaterne er økeblikkelig, certifikaterne er kompatible med alle kendte browsere, og de dækker også på mobil. Derudover kan du altid kontakte os for support og yderligere sikkerhedsrådgivning.

OBS: Priser er eksklusiv moms.

Lad os gøre din hjemmeside sikker

Der er flere forskellige typer SSL, men hvis du ikke er sikker på, hvilken der passer til dit site, så kontakt os gerne.

Det er en prioritet for os at sørge for, at den digitale brugeroplevelse er mere sikker for alle.

Kontakt mig

Ronni K. Gothard Christiansen

CEO

ronni@redweb.dk