Bestil sikkerhedspakke

Hvad betyder det for dig, hvis din Joomla hjemmeside bliver hacket? Måske mister du bare et enkelt salg – eller måske går du glip af årets kunde?

Uanset hvad: Forbedret sikkerhed mindsker risikoen betydeligt

Med en redWEB sikkerhedspakke bliver dit Joomla website’s sikkerhedsniveau i top.

Alle kendte sikkerhedshuller lukkes og din Joomla installation gennemgåes fra A – Z.

Der bliver installeret en række sikkerhedsværktøjer, der afviser langt de fleste kendte hacking metoder, og dermed forbedrer sikkerheden på din hjemmeside markant.

Kombiner sikkerhed og vedligeholdelse

Vil du mindske risikoen for et Joomla hackerangreb, så bestil en sikkerhedspakke.

Vil du derudover slippe for at vedligeholde den tekniske del af din installation, inklusiv udvidelser og komponenter, så kan du lade os om den opgave. Vi har en pakke, som kombinerer både sikkerhed og vedligeholdelse.

Sikkerhedspakke lille

redSECURE SMALL

Lille men god sikkerhedspakke

Gennemgang af dit website for kendte sikkerhedshuller.

Generelt eftersyn af systemfiler, strukturer og hosting miljø.

Installation og opsætning af sikkerhedsværktøjer.

Pris pr. år

995 /DKK

Vælg

Sikkerhedspakke mellem

redSECURE MEDIUM

Sikkerhedspakken til den prisbevidste

Gennemgang af dit website for kendte sikkerhedshuller.

Generelt eftersyn af systemfiler, strukturer og hosting miljø.

Installation og opsætning af sikkerhedsværktøjer.

Vi overvåger jeres site, og tager action ved evt. angreb.

Pris pr. år

1.499 /DKK

Vælg

Sikkerhedspakke stor

redSECURE LARGE

Maksimal sikkerhed til din Joomla! løsning

Pakken indeholder

Gennemgang af dit website for kendte sikkerhedshuller.

Generelt eftersyn af systemfiler, strukturer og hosting miljø.

Installation og opsætning af sikkerhedsværktøjer.

Vi overvåger jeres site, og tager action ved evt. angreb.

Vurdering af adgangssikkerhed.

Analyse af 3. parts moduler.

Versionscheck af kernesystem.

Rapport over sikkerhedsniveau samt anbefalinger.

Pris pr. år

2.996 /DKK

Vælg

Vedligehold pakkeløsning

Lad os om at holde hele din løsning kørende.

Pakken indeholder

Joomla vedligeholdelsespakke

Opdatering af komponenter

Opdatering af 3. partsudvidelser

+ Sikkerhedspakke mellem

Spar kr. 494,-

Pris pr. år kun

3.999 /DKK

Vælg

Hvor sikker er din løsning?

Vil du vide hvor sikker din løsning er, så kontakt mig.

Jeg kan hurtigt danne et overblik over din sikkerhed og give input til, hvordan du forbedrer den.

Få overblik over din sikkerhed - klik her

Jim Vestergaard

CSO

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk

Har du brug for akut support

Udfyld nedenstående eller ring direkte til os på +45 23 888 777.

Du kan også sende os en mail på support@redweb.dk, så vender vi tilbage til dig.