Bestil vedligeholdelsespakke til Joomla! her

Med en vedligeholdelsespakke sørger vi for, at din løsning altid er opdateret.

Det giver større sikkerhed, og samtidig kan du altid bruge alle de seneste features.

Vedligeholdelse til hele din Joomla!-installation

Med en vedligeholdelsespakke fra redWEB sørger vores joomla! eksperter for, at selve Joomla-installationen er opdateret inden for samme versionsgren.

Det betyder, at hvis du f.eks. har et Joomla v2.5 site, holder vi installationen vedlige med de opdateringer der kommer til v2.5

Derudover sørger vi for at holde alle dine komponenter og moduler opdateret. Så er du sikker på, at din løsning altid virker upåklageligt og at alle de nyeste funktionaliteter er mulige.

Vedligeholdelsespakke

Vedligeholdelse af din Joomla!-installation

Pakken indeholder

Joomla vedligeholdelsespakke

Opdatering af komponenter

Opdatering af 3. partsudvidelser

Pris pr. år

2.999 /DKK

Vælg

Hvordan vedligeholder du din løsning?

Har du brug for hjælp til at vedligeholde din løsning, så få vores eksperter til at gøre det for dig. Så er du sikker på, at din løsning altid er opdateret.

Vil du have et tilbud på en vedligeholdelsespakke, så kontakt mig gerne.

Få et tilbud - klik her

Jim Vestergaard

CEO - DK

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk

Har du brug for akut support

Udfyld nedenstående eller ring direkte til os på +45 23 888 777.

Du kan også sende os en mail på support@redweb.dk, så vender vi tilbage til dig.