Bestil vedligeholdelsespakke til Joomla! her

Med en vedligeholdelsespakke sørger vi for, at din løsning altid er opdateret.

Det giver større sikkerhed, og samtidig kan du altid bruge alle de seneste features.

Vedligeholdelse til hele din Joomla!-installation

Med en vedligeholdelsespakke fra redWEB sørger vores joomla! eksperter for, at selve Joomla-installationen er opdateret inden for samme versionsgren.

Det betyder, at hvis du f.eks. har et Joomla v2.5 site, holder vi installationen vedlige med de opdateringer der kommer til v2.5

Derudover sørger vi for at holde alle dine komponenter og moduler opdateret. Så er du sikker på, at din løsning altid virker upåklageligt og at alle de nyeste funktionaliteter er mulige.

Sikkerhed og vedligholdelse hænger sammen

Ud over funktionalitet, så er vedligehldelse af din løsning vigtig for sikkerheden. En opdateret løsning er meget mere sikker, end en løsning, der kører en forældet version, også selvom det er samme versionsgren. Derfor kan vi kun anbefale, at du får eksperter til at vedligeholde din Joomla! løsning.

Ønsker du den optimale sikkerhed, så har vi sammensat en pakkeløsning, som kombinere vores sikkerhedspakke med vedligeholdelsespakken.

Sikkerhedspakken sørger bl.a. for, at hackere har minimal chance for at bryde ind i din løsning og at din løsning er så sikker, som overhovedet mulig.

Vedligeholdelsespakke

Vedligeholdelse af din Joomla!-installation

Pakken indeholder

Joomla vedligeholdelsespakke

Opdatering af komponenter

Opdatering af 3. partsudvidelser

Pris pr. år

2.999 /DKK

Vælg

Vedligehold pakkeløsning

Lad os om at holde hele din løsning kørende.

Pakken indeholder

Joomla vedligeholdelsespakke

Opdatering af komponenter

Opdatering af 3. partsudvidelser

+ Sikkerhedspakke mellem

Spar kr. 494,-

Pris pr. år kun

3.999 /DKK

Vælg

Hvordan vedligeholder du din løsning?

Har du brug for hjælp til at vedligeholde din løsning, så få vores eksperter til at gøre det for dig. Så er du sikker på, at din løsning altid er opdateret.

Vil du have et tilbud på en vedligeholdelsespakke, så kontakt mig gerne.

Få et tilbud - klik her

Jim Vestergaard

CSO

(+45) 22 91 96 84

jiv@redweb.dk

Har du brug for akut support

Udfyld nedenstående eller ring direkte til os på +45 23 888 777.

Du kan også sende os en mail på support@redweb.dk, så vender vi tilbage til dig.