phone icon

Kan du forklare dig på nettet?

Det du fortæller med tekst på din hjemmeside, har rigtig stor betydning. Og det er ofte et område, der bliver nedprioriteret, for alle kan vel skrive tekster? Men det er en videnskab at skabe gode tekster på nettet. Det handler ikke bare om, hvordan du formulerer dig, men også om din tekst er relevant for brugerne og om den gør dig søgbar på google.

Vi samarbejder med rigtige tekstforfattere, der har flere års erfaring i at skrive på nettet. Kombineret med vores store viden om søgemaskineoptimering, er vi et super godt match, når der skal skabes nye tekster til din hjemmeside.

Er din tekst læsevenlig?

Tekster på nettet kræver noget andet end tekster til tryk. Det er afgørende, at du kender din målgruppe, at teksten er overskueligt delt op og selvfølgelig at sproget flyder. Måske har du bare brug for grundlæggende træning i at skrive tekster til nettet? Eller det kan være, du vil gøre det til en prioritet og få professionelle til at arbejde med teksterne?

Vi er klar til at byde ind med vejledningen og de skarpe kompetencer.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig