phone icon

Vi hjælper dig på vej!

Det gode design skaber resultater på bundlinjen. Vi designer, udvikler og implementerer hjemmesider i Joomla CMS. Derfor leverer vi både godt design og nogle af markedest stærkeste tekniske løsninger.

Det skal se godt ud!

Vi ved, hvor meget det betyder for dig, og vi sætter en ære i at skabe lækkert design på nettet. Hvis du f.eks. befinder dig i en niche med lukusprodukter, holder det ikke at køre rundt i en gammel golf. Det er din visuelle identitet, der giver det vigtige førstehåndsindtryk og siger lidt om, hvem du er og hvem du henvender dig til. Din visuelle identitet har afgørende betydning for, hvordan de besøgene oplever dig.

Derfor betyder designet så meget

Ser din webshop professionel ud? Så er de besøgene trygge. Har din hjemmeside et lækkert design, er det måske hovedårsagen til, at du bliver valgt frem for konkurrenten. Et godt design handler ikke bare om at se godt ud, det tager også brugerne i hånden og leder dem sikkert i mål. Derfor er spørgsmålet: Har du råd til ikke at se godt ud på nettet?

Sælg mere med et lækkert design

Når du prioriterer designet til din hjemmeside eller din webshop, bliver det tydeligt på bundlinien. Designet er med til at gøre dine kunder og samarbejdspartnere trygge ved at handle i din butik og hjælper dem til at finde rundt på dit site. Det er ikke ligegyldigt, hvordan du tager dig ud.

Vi starter altid med at sætte os grundigt ind i din virksomhed og den branche, du befinder dig i. Her fra arbejder vi så både med at få dig til at passe ind i segmentet, men også med at få dig til at skille dig ud fra konkurrenterne. Det er en hårfin balance. Resultatet er, at din visuelle identitet bliver klar og tydelig.

Vi hjælper dig også med dit nye logo og har erfaring med at overføre dit nye design til tryksager, som f.eks. visitkort, brevpapir og klistermærker til firmabilen. Det nye hjemmesidedesign resulterer ofte i, at det bare er begyndelsen til en ny, komplet visuelle identitet, som også indeholder f.eks. visitkort og brevpapir.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os nu og lad os få en snak

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig