phone icon

Vi hjælper dig på vej!

Det gode design skaber resultater på bundlinjen. Vi designer, udvikler og implementerer hjemmesider i Joomla CMS. Derfor leverer vi både godt design og nogle af markedest stærkeste tekniske løsninger.

I skal se godt ud!

Vi ved, hvor meget designet betyder, og vi sætter en ære i at skabe lækkert design på nettet.

Det er jeres visuelle identitet, der giver det vigtige førstehåndsindtryk og udstråler, hvem I er og hvem I henvender jer til. Jeres visuelle identitet har afgørende betydning for, hvordan de besøgene oplever dig.

Hvis I eksempelvis opererer i en niche med lukusprodukter, holder det ikke at køre rundt i en gammel golf, hvis i vil være en seriøs spiller i markedet. Der skal den visuelle identitet udstråle luksus i Bentley-klassen, og det sker kun, hvis designet passer 100% med jeres brand. 

Derfor betyder designet så meget

Når du prioriterer designet til din hjemmeside eller din webshop højt, bliver det tydeligt på bundlinien. Hvis jeres hjemmeside ser godt ud og opleves lækker og nem at bruge, er det ofte en af hovedårsagerne til, at I bliver valgt frem for konkurrenten.

Derudover er designet er med til at gøre dine kunder og samarbejdspartnere trygge ved at handle i din butik og hjælper dem til at finde rundt på dit site.

Derfor er det langt fra ligegyldigt, hvordan du tager dig ud og spørgsmålet er om I har råd til ikke at se godt ud på nettet?

Sælg jer selv med ny og klar identitet

Et lækkert design handler ikke bare om at se godt ud, det tager også brugerne i hånden og leder dem sikkert i mål.

Vi starter altid med at sætte os grundigt ind i din virksomhed og den branche, du befinder dig i. Herfra arbejder vi med at få jeres nye site til at ramme segmentet og samtidig skille jer ud fra konkurrenterne. Det er en hårfin balance som håndteres med størst mulige præsision af vores dygtige designere.

Resultatet er, at din visuelle identitet bliver klar og tydelig.

Vi sikrer den gennemgående forvandling

Det nye hjemmesidedesign er ofte begyndelsen til en ny, komplet visuelle identitet, som også indeholder f.eks. visitkort og brevpapir.

Vi hjælper jer også med dit nye logo og har erfaring med at overføre jeres nye design til tryksager, som f.eks. visitkort, brevpapir og klistermærker til firmabilen.

På den måde bliver den nye identitet gennemgående på alle platforme - let og ligetil.

  • Ronni K. Gothard Christiansen

    C.E.O
    +(45) 23 88 87 70
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er meget velkommen til at kontakte mig eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig